Jorinde Jelles & Claudy van Valburg - Werken met werkvormen werkt!

Wist je dat je als intern begeleider op vele leuke en nuttige manieren werkvormen kan gebruiken in jouw dagelijks werk? Welke werkvormen zijn nou goed in te zetten in een leerlingbespreking of een zorgoverleg? Hoe kan je d.m.v. een werkvorm de groepsbesprekingen anders vormgeven? Met welke handige en speelse werkvormen zet jij jouw team het beste in de actiestand? Kom naar deze workshop en laat je inspireren door tal van leuke en IB-passende werkvormen. Je hoort het niet alleen, je gaat het ook ervaren!

De inspiratieworkshop werkvormen levert het volgende op:
 - Jouw repertoire op het gebied van werkvormen is vergroot;
 - Je krijgt vele praktische inzichten.
 - Je weet hoe je een keuze maakt uit de veelheid aan werkvormen die er zijn;
 - Je hebt gevoel voor de vraag welke werkvormen geschikt zijn voor welk doel en welke doelgroep;
 - Je raakt (verder) bekend met het onderwijskundige principe achter het inzetten van werkvormen.

Kortom:
Je haalt na deze workshop meer uit bijeenkomsten, lessen en vergaderingen!

 

Jorinde Jelles werkt als onderwijskundig adviseur en interim intern begeleider bij ZIEN in de Klas. Daarnaast is zij als accountmanager tevens het eerste aanspreekpunt voor scholen uit Brabant / Zuid-Holland en omgeving. Jorinde is eerder werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs cluster 4 (gedragsstoornissen en/ of psychische problematiek), als ambulant begeleider cluster 3 (lichamelijke beperking en/ of langdurig ziek) en intern begeleider.

Claudy van Valburg werkt als onderwijskundig adviseur/ interim intern begeleider bij ZIEN in de klas. Claudy is een ervaren onderwijsprofessional met 10 jaar ervaring voor de klas en 16 jaar ervaring als intern begeleider. Als intern begeleider in regulier en speciaal onderwijs, in PO en VO en regiomedewerker bij de Onderwijscoöperatie heeft Claudy met alle facetten van het aansturen van teams en leerkrachten te maken gehad. Ze heeft een groot onderwijsnetwerk opgebouwd. Als auteur/ redacteur van de serie ‘Snap je kind!’ heeft ze haar kennis en ervaring ook buiten de school kunnen inzetten.