Els Pronk en Karijn Breuning - Ontdekken van talent is van levensbelang

Ontwikkelen van talent is nog veel belangrijker dan we altijd al dachten. In deze lezing verken ik hoe talent, veerkracht, stress en trauma samenhangen. En hoe professionals daarbij kinderen kunnen ondersteunen door hen te versterken van binnenuit. Ontdekken en het laten groeien van talent is daarbij een belangrijk middel, evenals áchter het gedrag kijken bij kinderen. Dat vraagt ogen die wérkelijk op zoek gaan, naar talent op identiteitsnivo, en een waarderende onderzoekende houding. Geen talent is geen optie.

Karijn Breuning spreekt in Utrecht, Eindhoven en Rotterdam


Karijn Breuning
is een van de opleiders van vele kindertalentenfluisteraars in Nederland. Als docent in het hoger onderwijs is haar passie het mensen leren leren, en hun eigen passie ontdekken. Sinds een aantal jaar is zij zelfstandig coach en trainer en als flexdocent werkzaam binnen verschillende academies, waaronder de blij met mij academie.

Els Pronk spreekt in Zwolle


Els Pronk
is, samen met Luk Dewulf, initiatiefnemer van het project van Kindertalentenfluisteraar. In 2018 komt haar boek uit dat gaat over talent, veerkracht en áchter het gedrag van kinderen kijken. Zij is mede-auteur van de Juniortoolbox Ik kies voor mijn talent en oprichter van Het Genietschap van Blij met mij trainers in Nederland en België. En mede-oprichter van de Blij met mij Academie.

www.blijmetmijacademie.nu

www.kindertalentenfluisteraar.com