Congresvoorwaarden

Congrestijden: 10.00 - 16.15 uur.

OrganisatieTijdschrift Intern Begeleiders, TIB | Instondo B.V. | Binnen Kalkhaven 263 | 3311 JC Dordrecht | T 078 645 5085 | E administratie@instondo.nl

Tarieven: De congresprijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. De overige genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Ledenkorting: Op de congresdag moet er sprake zijn van een actief lidmaatschap van TIB en/of PO Magazine om te kunnen profiteren van het aanbod (bij twijfel nemen wij contact met u op).

Nog geen lid? Indien u meteen lid wordt (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier van dit congres), kunt u gelijk profiteren van de extra ledenkorting. De voorwaarden voor een lidmaatschap op TIB kunt u vinden op: www.tijdschriftib.nl/voorwaarden/

Annuleren: Annuleren kan tot 4 weken voor de congresdatum. De administratiekosten hiervoor bedragen €30 (exclusief 21% BTW); uw plaats kunt u altijd door een collega laten innemen.

Foto- en filmmateriaal: Bij het aankopen van een toegangsbewijs gaat u ermee akkoord dat er tijdens het evenement foto- en filmmateriaal verzameld wordt. Het materiaal is uitsluitend bedoeld ter vastlegging en eventuele promotie van het evenement en wordt niet gedeeld met derden. Wel is het mogelijk dat het materiaal terug te zien is op internet. Indien u liever niet in beeld komt, dient u dit schriftelijk voorafgaand het evenement aan te geven en tijdens het evenement bij het moment van inschrijven. Zo kunnen wij daar op een juiste manier rekening mee houden.