Congresvoorwaarden

Congrestijden: 10.00 - 16.15 uur.

OrganisatieTijdschrift Intern Begeleiders, TIB | Instondo B.V. | Binnen Kalkhaven 263 | 3311 JC Dordrecht | T 078 645 5085 | E administratie@instondo.nl

Tarieven: De congresprijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. De overige genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Ledenkorting: Op de congresdag moet er sprake zijn van een actief lidmaatschap van TIB en/of PO Magazine om te kunnen profiteren van het aanbod (bij twijfel nemen wij contact met u op).

Nog geen lid? Indien u meteen lid wordt (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier van dit congres), kunt u gelijk profiteren van de extra ledenkorting. De voorwaarden voor een lidmaatschap op TIB kunt u vinden op: www.tijdschriftib.nl/voorwaarden/

Annuleren: Annuleren kan tot 4 weken voor de congresdatum. De administratiekosten hiervoor bedragen €30 (exclusief 21% BTW); uw plaats kunt u altijd door een collega laten innemen.

In verband met de Corona crisis en de onzekerheid over de duur ervan, kunt u tijdelijk inschrijven met aangepaste annuleringsvoorwaarden: tot 2 weken voor aanvang van het congres kunt u zonder kosten afzien van deelname. De factuur voor het congres wordt bovendien pas gestuurd op het moment dat duidelijk is dat het congres in principe verantwoord doorgang kan vinden.